Potvrdjeno

Neophodan ozbiljan odnos vlasti i građana prema očuvanju stabilnosti i bezbjednosti u Zvorniku i BiH

11:21 Apr 28 2015 Zvornik, Bosnia and Herzegovina

  Javne osude   Grupe

Opis
Koalicija “Za pozitivan Zvornik” osuđuje sinoćnji teroristički napad na policijsku stanicu u Zvorniku i očekuje od institucija i državnih organa da učine maksimalne napore da zaštite građane i spriječe potencijalne terorističke napade.

Koalicija izražava zabrinutost i smatra da je situacija u ovom trenutku veoma ozbiljna. Smatramo da je neophodno obezbijediti da se građani u zvorničkoj opštini posle ovog nemilog događaja osjećaju sigurnijim. Koalicija od svojih sugrađana očekuje da nastave živjeti u duhu mira i tolerancije kao i do sada i da se uzdrže od neprimjerenih komentara na društvenim mrežama. Uz osudu ovog terorističkog akta, Koalicija “Za pozitivan Zvornik” poziva institucije sistema države da najhitnije reaguju. Pozivamo nadležne institucije države da otkrivanjem motiva ovog zločina doprinesu smirivanju situacije i pridružujemo se porukama svih koji pozivaju građane na uzdržavanje od govora mržnje.

Koalicija “Za pozitivan Zvornik” očekuje od svih pojedinaca iz vlasti koji su se oglasili povodom ovog nemilog događaja u Zvorniku da zaista i preduzmu konkretne mjere kako bi se terorizam sasjekao u korijenu, da posle svega ne ostanu samo snažne političke poruke i da ovakve trenutke u budućnosti ne proživljava u budućnosti ni jedan grad u BIH.
Povjerenje: UP DOWN 0
Ostavi komentar
Ime:
E-mail:
Komentari:
Sigurnosni kod:
11 + 5 =

Dodatni izvještaji

Realizovane ankete u Zvorniku na temu "Incidenti motivisani predrasudama"

13:09 06.11.2013

Zvornik, Bosnia and Herzegovina, 0 Kms

Koalicija za pozitivan Zvornik osudila napad na Nezira Dardagana

13:25 13.08.2013

Zvornik, Bosnia and Herzegovina, 0 Kms

GRAFITI NA DŽAMIJI U ZVORNIKU

10:03 24.11.2014

Zvornik, Bosnia and Herzegovina, 0 Kms

Javna tribina o sajber kriminalu i manifestacijama mržnje na internetu

09:45 02.12.2014

Zvornik, Bosnia and Herzegovina, 0 Kms